福建土樓之旅(相)

嘩~ 眨下眼原來已經過咗3個月喇, X'MAS 去嘅trip, 我竟然懶到依家先放上BLOG。 原本係我同MUNDI 兩個打算用X'MAS 個幾日假期短短地求其搵個地方去散下心。點知一次同高佬 & MATCHZ 吹下水講下, 佢地又有興趣, 咁我地就由二人遊, 變咗做鴨仔團。 原本我拍心口話我負責PLAN 行程, 安排一切, 點知,高佬果然係大陸遊專家, 加埋佢為人熱心, 咁我就退位讓賢……. 俾佢搞晒!! 😛 對上一次大陸遊已經係5年前嘅事喇。對上次比, 景就當然冇四川咁震撼, 但就又HEA又輕鬆, 最緊要係可以放煙花! 我第一次咋!! 😛 唔… 都冇乜野講, 去片! 445544714487 451145214531 454745494467

Rest of the photo are available here

P.S. 出埋晒D 咁OUT 嘅POST, 其實………依個BLOG 有乜用呢! HAHAHA! 😛

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.